Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A terminat șefă de promoție cu media 10, la singura facultate de Ingineria Lemnului din țară

Publicat: miercuri, 26 Iunie 2019 , ora 11.24
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR
Ana Maria Anghelescu

Ana Maria Angelescu este șefa de promoție de 10 a Facultății de Ingineria Lemnului, singura facultate din țară care pregătește ingineri specializați pentru designul și tehnologia mobilei și a produselor finite din lemn. Este practic și șefa de promoție pe Universitate. 

De loc, tânăra este din Dâmbovița. În această perioadă se pregătește intens pentru licență și mai departe vrea să facă masteratul tot la Brașov. Ana Maria este unul dintre studenții de elită ai Universității Transilvania Brașov, care au fost premiați, marți, de rectorul Universității, prof.dr.ing. Ioan Vasile Abrudan, în cadrul Galei Șefilor de Promoție ai Universității Transilvania.

În total, au fost distinși cu premii și diplome 21 de șefi de promoție, câte unul pentru 15 facultăți și câte doi pentru trei facultăți: la Psihologie și Științele Educației, Știința și Ingineria Materialelor și Sociologie și Comunicare. În plus, au mai fost premiați și 21 de studenți, autori ai celor mai bune lucrări la sesiunea cercurilor științifice studențești.

Tot marți, conducerea Universității Transilvania a acordat și Bursa de excelență Transilvania, studentului din anul III, de la Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, Vasile Voiniciuc. Bursa este în cuantum de 3000 de lei și se acordă într-o singură tranșă, unui singur student.

Adina Chirvasă