Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bacalaureatul continuă cu probele scrise

Publicat: joi, 27 Iunie 2019 , ora 16.21
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

De săptămâna viitoare, Bacalaureatul continuă cu probele scrise.

Astfel, pe 1 iulie, la  Limba și literatura română - proba scrisă, pe 2 iulie  Limba și literatura maternă - proba scrisă, pe 3 iulie proba obligatorie a profilului, iar pe 4 iulie proba la alegere a profilului și specializării, tot scris.

Afișarea primelor rezultate la examenul de Bacalaureat, se va face în data de 8 iulie 2019, până în ora 12.00. Apoi, în intrevalul orar 12.00-16.00 se depun contestațiile.

Rezolvarea contestațiilor se va face în perioada 9-12 iulie.

În situația în care se constată diferențe de notare mai mari de 1,50 puncte, în plus sau în minus, între notele de la evaluarea inițială și cele de la contestații, președintele comisiei de contestații decide reevaluarea lucrărilor respective de către o a treia comisie, formată din alți profesori, alții decât cei care au evaluat inițial lucrările în centrul de contestații.

Afișarea rezultatelor finale la prima sesiune a Bacalaureatului se va face în 13 iulie 2019.

Mihai Cojocaru