Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Șapte jurați vor alege concurenții Festivalului Cerbul de Aur 2019

Publicat: marți, 9 Iulie 2019 , ora 16.56
Sursa foto Primaria Brasov / Andrei Paul
Sursa foto Primaria Brasov / Andrei Paul

Crina Mardare, Cătălin Cățoiu, realizatorii de emisiuni radio Felix Crainicu (Radio România), Oliver Simionescu - DJ Olix (Kiss FM), Andreea Remețan (Virgin Radio), Liana Stanciu, jurnalist TVR și Gabriel Scîrlet, regizor muzical TVR, sunt jurații selecției din acest an pentru concursul internațional de interpretare a Festivalului Cerbul de Aur.

Doar 12 artiști, dintre cei 71 înscriși, vor urca pe scena Festivalului, iar juriul de selecție va alege, zilele următoare, numele celor pe care îi vom urmări în concursul de la Brașov.

Numele celor 12 artiști calificați le vom afla joi, 11 iulie.

Ediția 2019 a Festivalului va avea loc în perioada 22 - 25 august, în Brașov, și va aduce numeroși artiști pe scena din Piața Sfatului.

Pentru concurenții din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere și evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradițională românească și prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical. Evenimentul va fi transmis în direct și în exclusivitate de Televiziunea Română.

Festivalul Internațional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 și a avut 18 ediții, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2018, la aniversarea celor 50 de ani de la debut. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internațional de muzicã organizat în România și, în mod tradițional, la Brașov.

Adina Chirvasă