Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Lucrările la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav continuă

Publicat: marți, 16 Iulie 2019 , ora 18.24
Sursa foto Consiliul Județean
Sursa foto Consiliul Județean

Lucrările la Aeroportul Internațional Brașov- Ghimbav continuă, însă sunt îngreunate de diversele contestații la licitațiile organizate până în prezent. Autoritățile județene dau, însă, asigurări că nu există dificultăți în construirea și operararea Aeroportului care să nu poată fi depășite. 

Până acum, a fost semnat contractul pentru achiziția utilajelor de deszăpezire, iar termenul pentru judecarea contestației depuse la licitația pentru construirea terminalului a fost mutat din noiembrie în 24 iulie, adică săptămâna viitoare. Până atunci, se va deschide șantierul pentru realizarea obiectivelor pentru care s-au semnat, deja, contracte și pentru care s-au obținut toate avizele necesare. 

Un sistem de televiziune cu circuit închis va funcționa în perimetrul aeroportului, pentru supravegherea zonei. De asemenea, studiul de fezabilitate va stabili dacă turnul de control va fi virtual sau clasic.

Sorin Țârcă