Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cerbul de Aur dă startul concursului pe Facebook 'Privește Cerbul'

Publicat: joi, 18 Iulie 2019 , ora 14.06
Sursa foto TVR
Sursa foto TVR

Cerbul de Aur dă startul concursului pe Facebook "Privește Cerbul" unde o fotografie vă poate asigura un loc la festivalul care se va desfășura în perioada 22 - 25 august, în Piața Sfatului.

Mai exact, între 17 iulie și 21 august, mai mulți 'Cerbi' vor pleaca în caravană prin marile orașe, statui cu care oamenii se pot fotografia. Cei care vor să câștige invitații la festival trebuie să încarce poza pe contul de Instagram sau Facebook cu mesajul 'Vino la Cerbul de Aur 2019' și #cerbuldeaur2019 și să adauge apoi link-ul postării pe pagina de Facebook Cerbul de Aur.

La Iași caravana va fi până în 21 iulie, apoi se va muta la Cluj între 22-28 iulie.

În august va ajunge la Timișoara, Târgu Mureș și Craiova.

În București, 'Cerbul' va fi prezent în Centru Vechi până în 31 iulie, iar brașovenii îl vor vedea în Piața Sfatului, începând cu 1 august și până la sfârșitul evenimentului.

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și fiecare va primi drept premiu două bilete de 2 locuri la una din serile festivalului.

Numele câștigătorilor concursului vor fi anunțate, după fiecare extragere, pe pagina de Facebook Cerbul de Aur.

Bianca Bucă