Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovul face Tam Tam, la sfârșitul săptămânii

Publicat: luni, 22 Iulie 2019 , ora 16.03
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR
Horia Mihail, director general și inițiator al festivalului

Din 26 până în 28 iulie artele fac TAM-TAM la Brașov.

Este prima ediție a TAMTAM Festival, un eveniment care va reuni muzica, teatrul, dansul, artele vizuale și filmul, pe șapte scene din Centrul vechi al Brașovului. În total, vor fi peste 320 de artiști, care vor propune brașovenilor, dar și turiștilor, evenimente în care toate vârstele își vor găsi locul.

Veți avea ocazia să vedeți arta din stradă în Piața Sf. Ioan,  pe strada Republicii, pe strada Michael Weiss, în Piața Enescu, în Piața Paul Richter, la Poarta Ecaterinei, la Rectoratul Universității.

De asemenea, spectacole vor mai fi și în săli precum Reduta și Centrul Multicultural al Universității „Transilvania”. Copiii vor avea locul lor special în Parcul Central, iar tinerii pasionați de graffiti își vor putea exersa talentul pe panouri speciale.

Vor fi multe momente speciale, pe tot parcursul celor trei zile, dar vor fi și momente inedite, în premieră în România. 

Evenimentul este cofinanțat din bugetul Primăriei municipiului Brașov, obținând cel mai mare punctaj și finanțarea maximă acordată, de 100.000 lei. 

Festival este cofinanțat și de Consiliul Județean Brașov. Organizatorul TAMTAM Festival Brașov 2019 este Asociația Depoul de Artă Urbană.

Adina Chirvasă