Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festivalului de Film și Istorii continuă, la Râșnov!

Publicat: luni, 22 Iulie 2019 , ora 16.33
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Festivalului de Film și Istorii continuă, la Râșnov, după un prim weekend în care noul spațiu dedicat exclusiv dezbaterilor, amenajat în curtea Școlii Peter Thal din Râșnov, s-a dovedit a fi neîncăpător pentru public, printre care s-au numărat si ambasadorii Hans Klemm și David Saranga.

A doua săptămâna a Festivalului propune alte 15 dezbateri.  

Ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble, va participa joi, 25 iulie, de la ora 17:00, la o discuție intitulată „Libertate recâștigată – Libertăți pierdute? Dezbatere după 30 de ani.

De asemenea, competiția de film documentar a festivalului va continua, în Cinematograful „Amza Pellea”, cu 6 producții românești și 6 internaționale, cele mai multe dintre ele proiectate în prezența realizatorilor care vor răspunde întrebărilor publicului.  

În seara zilei de joi, 25 iulie, actrița Oana Pellea va susține, în Grădina Cetății Râșnov, o prelegere despre libertate, eveniment urmat de cine-concertul „Femeie în Lună” la care vor participa criticul de cinema Irina Margareta-Nistor și grupul clujean CelloFun.

Bianca Bucă