Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă vă mai puteți înscrie la Spartan Race România

Publicat: joi, 25 Iulie 2019 , ora 11.24
Sursa foto Facebook-Spartan Race Romania
Sursa foto Facebook-Spartan Race Romania

Peste 2500 de sportivi, amatori și profesioniști, se vor întrece, în Poiana Brașov, în 3 și 4 august, în Spartan Race România, ediția a II-a.

Competiția din Brașov este una dintre cele patru competiții din zona central-europeană din categoria Spartan Trifecta Weekend, ce permite sportivilor să participe la toate cele trei curse, Sprint, Super și Beast, iar în felul acesta să primească recunoașterea maximă a capacității de a își depăși limitele. Căci Spartan Race este despre a-ți depăși limitele, după cum spune Loran Ilyes, organizator.

Foștii sportivi de performanță care s-au înscris în toate cele trei curse, se antrenează  constant. Pentru ei, competiția înseamnă deja un stil de viață. 

În acest an, în competiție intră sportivi atât din România, cât și din alte țări europene, precum și de pe alte continente.

Cursa Sprint are peste 5 kilometri și minim 20 de obstacole, Super, are peste 13 kilometri și minim 25 de obstacole, iar Beast, peste 20 kilometri și minim 30 de obstacole.

Toate cursele se desfășoară pe trasee cu teren accidentat, ce trebuie parcurse pe jos de către participanți.

În competiție, pot intra și copiii, care vor alerga pe trasee cuprinse între 500 de metri și 2 kilometri, cu cel puțin 10 obstacole pe traseu.

Înscrieri se mai pot face inclusiv în ziua cursei.

Adina Chirvasă