Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Emeli Sande, pe scena de la Cerbul de Aur

Publicat: vineri, 2 August 2019 , ora 11.15

Emeli Sandé, una dintre cele mai bune voci din ultimii 10 ani din Marea Britanie, vine la Cerbul de Aur. Artista va susține un recital vineri, 23 august, în ultima zi de concurs. Acesta este primul recital al artistei britanice pe o scenă din România. Cu peste 340 de milioane de vizualizări în mediul online și 19 milioane de single-uri vândute, Emeli Sandé este printre cele mai importante și iubite staruri ale industriei muzicale.

Ediția din acest an a Festivalului Cerbul de Aur se va desfășura, la Brașov, în perioada 22-25 august. În acest an, pe scena din Piața Sfatului vor mai urca și Ronan Keating, Irina Rimes și Ștefan Bănică jr. Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55.000 de euro.

Pentru concurenții din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere și evenimente adiacente. Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradițională românească și prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical. 

Evenimentul va fi transmis în direct și în exclusivitate de Televiziunea Română.

Monica Neacșu