Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Hospice lansează o leapșă virtuală pentru pacienții cu boli incurabile

Publicat: vineri, 16 August 2019 , ora 17.05
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

HOSPICE Casa Speranței lansează o o leapșă virtuală care își propune să transforme donațiile primite în timp de calitate pentru pacienții cu boli limitatoare de viață.

În cadrul campaniei #oferătimp, oricine poate face donații printr-un sms la 8844, cu mesajul TIMP.

Oricine se poate alătura, preluând virtual balonul verde pe care sunt scrise mesajul campaniei, dar și numărul de sms unde se pot face donațiile, și dându-l mai departe prietenilor și tuturor celor care pot duce mai departe inițiativa. Timpul oferit de cei care participă la demers se transformă în câștigarea de minute de viață pentru pacienții care înfruntă boli incurabile.

Fondurile obținute în urma donațiilor vor fi folosite de HOSPICE Casa Speranței pentru a asigura îngrijiri paliative gratuite unui număr cât mai mare de pacienți ce suferă de boli incurabile și sprijin psihoterapeutic familiilor acestora.

În cei 27 de ani de existență, HOSPICE Casa Speranței a oferit alinare și speranță pentru peste 30.000 de copii și adulți cu boli incurabile, cât și familiilor acestora.

Adina Chirvasă