Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Irina Rimes, interviu în exclusivitate pentru Radio România Brașov FM, cu Theodora Ștefan

Publicat: vineri, 23 August 2019 , ora 18.02
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR
Interviu Irina Rimes

Irina Rimes urcă, pentru prima dată, în acestă seară, pe scena Cerbului de Aur. Cu acestă ocazie, i-a acordat un interviu în exclusivitate Theodorei Ștefan, de la Radio România Brașov FM, în care a povestit despre cum a primit invitația de a participa la Cerbul de Aur și ce amintiri are despre celebrul festival.

De asemenea, cântăreața a precizat că festivalul este o tradiție pentru Brașov și este unul din cele mai frumoase evenimente ale României.

Irina a mărturisit că pe 22 august, de ziua ei a primit o mulțime de cadouri foarte interesante, însă cel mai frumos de până acum a venit din partea fanilor, care i-au dăruit o stea pe cer, în constelația Leului.

Și ea le-a dăruit fanilor un nou single, lansat chiar de ziua ei: "24:00", extras de pe albumul "Cosmos" - cu un videoclip alb-negru inedit, care îi prezintă latura suavă și jucăușă, iar la final le-a transmis un mesaj fanilor.

Theodora Ștefan