Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festivalul Amural debutează joi

Publicat: marți, 27 August 2019 , ora 20.18
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR
George Scripcaru, Primarul Brasovului

A cincea ediție a festivalului de arte vizuale și muzică electronică Amural debutează joi pe aleea de după ziduri și nu numai.

Ca în fiecare an organizatorii vor să pună în evidență monumentele Brașovului prin proiecții video pe fațadele acestora.

Cel mai așteptat moment este proiecția brașoveanului cu renume internațional Lazlo Bordoș.  Lazlo Bordoș a susținut show-uri în marile capitale ale lumii dar la Brașov vine cu un show special intitulat Memories.

Mai sunt programate un concert Robin and the Backstabbers, proiecții pe turnul Alb, turnul Negru și concerte de muzică electronică. 

Miniscene și expoziții se vor găsii în tot centrul Brașovului cum ar fi la Centrul Multicultural, Biblioteca Județeană sau Bastionul Graft.

Primăria Municipiului a contribuit cu o treime din bugetul festivalului.

Intrarea la majoritatea evenimentelor este liberă, excepție făcând concertele de la Turnul Negru și hala Visssual unde biletele costă între 20 și 30 de lei. Abonamentele se pun în vânzare la suma de 130 de lei.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de internet amural.ro.

Nucu Jalea