Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Operatorii economici europeni oferă 420 de locuri de muncă, prin Eures România

Publicat: joi, 29 August 2019 , ora 15.56

Angajatorii europeni oferă, prin intermediul Eures România, 420 de locuri de muncă, cele mai multe fiind disponibile în Olanda, iar cele mai puține în Slovenia.

Conform datelor centralizate, în Olanda sunt vacante 135 de posturi, printre care cele de culegător fructe, instalator sanitar, de încălzire și aparate de aer condiționat.

În același timp, operatorii economici din Germania pun la dispoziția muncitorilor români un număr de 123 de locuri de muncă, de la îngrijitor persoane vârstnice în azil, instalator instalații sanitare, de încălzire și gaz, tâmplar, parchetar, lăcătuș și electrician, până la cameristă, bufetier, preparator de înghețată, specialist IT, consultant IT și dezvoltator software.

De asemenea, 84 de posturi sunt disponibile în Austria 49 în Norvegia 15 în Spania, 12 în Slovacia și două posturi de programator în Slovenia.

A N O F M precizează că pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicită experiență sau calificare în domeniu, precum și cunoștințe bune/foarte bune de limbă a statului respectiv sau de limbă engleză.

Mihai Cojocaru