Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Condiții mai bune pentru pacienții internați în secțiile exterioare ale Spitalului de Psihiatrie

Publicat: joi, 12 Septembrie 2019 , ora 17.12
Managerul unității sanitare, dr. Nicușor Bîgiu

Pacienții cronici, internați în secțiile exterioare ale Spitalului de Psihiatrie și Neurologie Brașov, se vor bucura de condiții mai bune. Este vorba despre aproximativ 300 de pacienți internați în secțiile de psihiatrie de la Zărnești și la Mina 1 Mai Vulcan.

Pentru pacienți au fost cumpărate haine și încălțăminte de vară și iarnă, astfel încât să nu mai fie nevoiți să stea în pijamale.

Pe de altă parte, managerul unității sanitare, dr. Nicușor Bîgiu, a precizat că este încă în derulare ancheta DIICOT în legătură cu modul în care ar fi fost însușiți și cheltuiți banii pacienților cronici de la Vulcan, timp de mai mulți ani, în vremea vechii conduceri a unității. Nu există o evidență a banilor cheltuiți și ar fi vorba de o sumă de aproximativ jumătate de milion de euro. DIICOT Brașov cercetează acest caz "in rem".

Adina Chirvasă