Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Amenzi pentru comercianții din centrul Brașovului

Publicat: vineri, 20 Septembrie 2019 , ora 8.48

Jumătate dintre comercianții din centrul istoric al Brașovului, controlați de Poliția Locală în ultimele două luni, au fost sancționați pentru că și-au amplasat terasele pe o suprafață mai mare decât cea pentru care au obținut autorizație. În total, proprietarii de terase din centrul Brașovului, au primit amenzi de aproape 30 de mii de lei, 43 la număr. Alte opt sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regulamentului privind comerțul stradal. Controalele au fost realizate de Poliția Locală.

„22 de comercianți din centrul vechi al Brașovului, controlați de polițiștii locali de la biroul de activitate comercială și protecție a mediului, au fost sancționați pentru că și-au amplasat terasele pe o suprafață mai mare decât cea pentru care aveau autorizație. Aceste sancțiuni au fost aplicate în luna august și în septembrie", a declarant pentru Radio România Brașov FM, Anca Lăutaru, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov.

Saviana Russu