Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Campania „Brașov Reciclează” revine!

Publicat: marți, 24 Septembrie 2019 , ora 15.02
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Brașovenii care vor să scape de aparatele eletrocasnice pe care nu le mai folosesc, trebuie să știe că, în acest weekend, 28-29 septembrie, are loc o nouă campanie de informare și colectare publică „Brașov Reciclează”.

Astfel, autoritățile locale au amenajat, în tot orașul, 16 puncte de colectare, totul în cadrul proiectului local „Luna curățeniei de toamnă”.

Astfel, puncte de colectare se află în parcarea din Livada Poștei, în cartierul Bartolomeu- pe strada Gospodarilor, în Centrul Vechi - Str. Avram Iancu intersecția cu Str.Bisericii Române, în Răcădău – Parcul Trandafirilor, în Tractorul - Str. Olteț, ori în Craiter - Str.Hărmanului.

Aici, oamenii pot aduce și preda, spre reciclare, deșeuri de echipamente electrice și electronice.

Obiectele voluminoase  de peste 30 kg (mașini de spălat automate, televizoare, frigidere, combine frigorifice sau centrale termice) se predau pe baza programării la numerele de telefon 0742. 400. 404 / 0721. 133. 131 (apelabile de luni până duminică, între orele 9.00 - 17.00).

Saviana Russu