Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Speakeri de renume, la Brașov, în Octombrie

Publicat: joi, 26 Septembrie 2019 , ora 9.39
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Deși IT-ul sau alte industrii moderne cunosc un ritm de dezvoltare amețitor, cel mai provocator domeniu, în ultimii ani, pare să fie cel al resurselor umane.

Dacă până nu demult, în România erau "alți o sută care așteaptă la poartă", de câțiva ani firmele își găsesc tot mai greu oamenii de care au nevoie.

Din această cauză, specialiștii în recrutare și reținere a forței de muncă sunt extrem de apreciați și trebuie să devină mai buni cu fiecare zi.

În 9-10 octombrie, la Brașov va avea loc Conferința Visionary HR, unde speakeri renumiți pe plan mondial și unii dintre cei mai buni manageri români vor vorbi despre cum se schimbă practicile de management al resurselor umane.

Olandezul Wilmar Schaufeli și americanii William Harris și Dan Hill vor fi prezenți la conferința de la Brașov.

Din 2009, până în prezent, au fost investiți peste 16 miliarde de dolari în tehnologia resurselor umane, dintre care 6,5 miliarde numai în ultimii doi ani. În acest ritm, se preconizează că acest sector va ajunge la 30 de miliarde de dolari până în anul 2025.

Sorin Țârcă