Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Noutăți la Centrul de Excelență din Brașov

Publicat: vineri, 27 Septembrie 2019 , ora 13.48
Sursa foto: Facebook Centrul de Excelență Brașov
Sursa foto: Facebook Centrul de Excelență Brașov

Copiii centrului vor începe activitățile din 1 octombrie conform orarului. Anul acesta vine și cu o serie de noutăți atât pentru profesori, cât și pentru elevi. Mai exact, vor fi înființate noi grupe de geografie pentru clasele V-VIII. În acest an sunt înscriși aproximativ 510 elevi. 

Împreună cu profesorii, conducerea centrului își propune ca în acest an școlar să obțină rezultate și mai bune, cu atât mai mult cu cât de acum va exista și clasa a XI-a. La toate acestea se adaugă și interes sporit  în ceea ce privește Lotul național de fizică. În vacanța de iarnă, primii 15 elevi din țară, cu rezultate deosebite la fizică, vor avea parte de o tabără de pregătire. 

În cadrul Centrului de Excelență din Brașov, elevii sunt pregătiți pentru a obține performanțe la olimpiade naționale și internaționale, cercetare, urmând ca rezultatele deosebite să fie publicate în revistele de specialitate. 

Adina Milea