Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tarifele de transport pe cablu, din Poiana Brașov, rămân neschimbate

Publicat: miercuri, 2 Octombrie 2019 , ora 11.18
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Tarifele propuse la transportul pe cablu din Poiana Brașov rămân neschimbate și vor avea aceeași valoare ca anul trecut, anunță autoritățile locale.

Așadar o urcare simplă va costa 25 de lei pentru adulți și 12 lei pentru copii, iar o urcare și o coborâre va fi taxată cu 35 de lei respectiv 20 de lei pentru copii.

Zece puncte ce pot fi folosite la telecabine, telegondolă, telescaun și teleschiuri vor costa 45 de lei sau 25 pentru cei mici.

Cel mai scump tip de abonament este cel de zece zile, ce vor fi taxate cu suma de o mie cinci zeci de lei respectiv 650 pentru copii.

Sportivii și antrenorii secției de schi alpin legitimați la CSM Corona Brașov vor fi scutiți de la plata transportului pe cablu, pentru antrenamentele si competițiile efectuate pe domeniul schiabil din Poiana Brașov.

Nucu Jalea