Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mulți copii din județul Brașov merg la școală cu autobuze care le pun viața în pericol

Publicat: miercuri, 2 Octombrie 2019 , ora 11.42
Sursa foto CRPC Brașov
Sursa foto CRPC Brașov

Mulți copii din județul Brașov merg la școală cu autobuze care le pun viața în pericol.

La această concluzie au ajuns comisarii de la Protecția Consumatorului care au efectuat, azi dimineață, mai multe controale în autogările din Brașov și pe traseele autobuzelor care efectuează curse în județ.

Potrivit șefului Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Brașov, Sorin Susanu, au fost descoperite deficiențe extrem de grave care pot pune în pericol sănătatea și viața consumatorilor cum ar fi improvizații și intervenții diverse asupra autobuzelor, efectuate într-un mod ilegal. De asemenea, trusele medicale erau expirate de aproape 19 ani. În plus, un șofer a fost surprins fără legitimație și fumând la volan.

Călătorii care circulă cu aceste autobuze s-au declarat nemulțumiți de condițiile de transport.

Operatorul de transport și șoferii au fost invitați, mâine, la sediul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului, să dea explicații.


Monica Neacșu