Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

,,O viață fără bariere!''

Publicat: vineri, 11 Octombrie 2019 , ora 12.38
sursa foto: Radio Romania Cultural
sursa foto: Radio Romania Cultural

,,O viață fără bariere'' este evenimentul care va aduna la acest sfârșit de săptămână aproximativ 200 de persoane cu dizabilități din municipiul Brașov. Este a IX-a ediție a acțiunii care are în centru activități cu caracter sportiv-competițional.

Mai exact, vor fi organizate ateliere de îndemânare și stimulare a creativității tocmai pentru a favoriza interacțiunea participanților, de a le dezvolta resurselor personale, a le cultiva spiritul de echipă, a curajului, perseverenței și promovarea mișcării prin sport. 

Scopul evenimentului este acela de a maximiza potențialul copiilor și tinerilor cu dizabilități și de a-i ajuta pe aceștia să își depășească limitele personale, precum și barierele de atitudine în mediul social.

Evenimentul ,,O viață fără bariere'' va avea loc, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 11:30, la un centru sportiv de pe strada Vasile Alecsandri nr 37A.

Adina Milea