Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primăria Făgăraș construiește o nouă sală de sport la Școala Gimnazială Ovid Densușianu

Publicat: marți, 22 Octombrie 2019 , ora 13.57
Sursa foto bucurestifm.ro
Sursa foto bucurestifm.ro

Primăria Făgăraș construiește o nouă sală de sport la Școala Gimnazială Ovid Densușianu, în urma demolării celei vechi de peste 80 de ani.

Întreaga suprafață construită va fi de peste o mie de metri pătrați, după un proiect tip, în cadrul subprogramului "Săli de sport", realizat prin cadrul programului derulat de Compania Națională de Investiții.

Sala de sport are un regim de înălțime P+1, partea de la parter fiind dedicată sportivilor și activităților desfășurate de ei, iar partea de la etaj este dedicată spectatorilor.

Sala va dispune de o tribună cu 100 de locuri, vestiare pentru sportivi și grupuri sanitare pentru public. Aceasta este destinată uzului didactic, dar va putea fi folosită și în timpul vacanțelor sau weekend-urilor.

Totodată, sala poate fi utilizată și pentru activități non-sportive de genul celor culturale sau recreative. Proiectul are o valoare totală de peste 6 milioane de lei fără TVA.

Nucu Jalea