Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Polițiști brașoveni, pe podium la Campionatul de Judo

Publicat: marți, 22 Octombrie 2019 , ora 16.02
Sursa foto IPJ Brașov
Sursa foto IPJ Brașov

Agent șef principal Remus Radu și agent Dumitru Dorobanțu de la IPJ Brașov au obținut performanțe deosebite la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.

Remus Radu s-a dovedit cel mai bun sportiv la categoria +100 de kilograme și vârsta peste 45 de ani, în timp ce Remus Radu a ocupat a treia treaptă a podiumului la categoria -100 kilograme și vârsta sub 35 de ani.

Remus Radu este polițist la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov din anul 2005, iar din anul 2008 este luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Polițiștul brașovean este deținător al 12 titluri de campion și unui titlu de vicecampion la această competiție.

Prin rezultatele obținute, Remus Radu a contribuit la clasarea echipei Inspectoratului General al Poliției Române pe locul întâi. În prezent, Remus Radu are un rol activ în ședințele de instruire practică pe linie de tactică polițienească pe care polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale le desfășoară în beneficiul celorlalți colegi.

Dumitru Dorobanțu este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, promoția 2015. Din același an el și-a început activitatea la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, la biroul Ordine Publică, în cadrul Secției 4 Poliție Brașov.

Încă de pe băncile școlii de agenți de poliție, Dumitru Dorobanțu s-a remarcat prin reușitele participării la astfel de concursuri. El a obținut, în anul 2014, locul I la categoria -90 kg, iar în anul 2015 locul II la categoria -81 kg.

De asemenea, în primul an de activitate în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, polițistul a obținut locul III la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne la categoria -90 kg, -35 ani.

Sorin Țârcă