Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Lucrările avansează pe tronsonul de pe autostrada Comarnic Brașov

Publicat: vineri, 25 Octombrie 2019 , ora 16.15
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Primii zeci de metri din tronsonul de pe autostrada Comarnic Brașov au fost asfaltați. Este vorba de bucata Râșnov Cristian la care au început lucrările în primăvara acestui an. Vineri, pe șantier, au fost să verifice lucrările Ministrul interimar al Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu și prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu. Ministrul Roxana Mînzatu s-a arătat foarte mulțumită de stadiul lucrărilor ce sunt plătite din bani europeni.

Este un tronson de 10 km care, conform contractului, va fi dat în funcțiune până anul viitor, pe vremea aceasta. Până când acest tronson se va lega de viitoarea autostradă Brașov Comarnic, va îndeplini rolul de ocolitoare a localităților Cristian și Râșnov”, a precizat prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu.

Pe acest tronson de autostradă au fost și anumite blocaje din cauza unei magistrale de gaz ce a trebuit să fie relocată dar în acest moment situația a fost rezolvată și se lucrează și la pasajul ce traversează DN 73.

Nucu Jalea