Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Traficul va fi închis pe Nicolae Titulescu, între Roșiorilor și Petru Rareș, de luni

Publicat: vineri, 22 Noiembrie 2019 , ora 14.48
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Atenție, brașoveni! De luni, 25 noiembrie, până în 30 noiembrie, traficul rutier va fi închis complet pe strada Nicolae Titulescu, între străzile Roșiorilor și Petru Rareș.

Asta din cauza lucrărilor de reabilitare și extindere a rețelei publice de distribuție apă potabilă, derulate de Compania Apa.

Practic, pe jumătate din acest tronson vor fi montate două conducte de fontă ductilă, cu diametre de 500 și 700 milimetri, care vor fi conectate între ele la intersecția cu străzile Păltiniș și Serii.  

Conducătorii auto care au intenția să ajungă dinspre Patria în zona cu lucrări de pe N. Titulescu, o pot face pe traseul 15 Noiembrie - Petru Rareș - N. Titulescu sau Calea București - N. Titulescu.

Pentru cei care doresc să ajungă dinspre Calea Bucuresti spre Patria, traseul este Calea București - N.Titulescu - Petru Rareș – Păltiniș – Roșiorilor -Titulescu.

Întregul contract de modernizare a rețelei, derulat de Compania Apa, are o valoare de peste 19 milioane de lei și este finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.

Adina Chirvasă