Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fostul primar din Cristian, acuzat de relații sexuale cu minori, a fost trimis în judecată

Publicat: joi, 28 Noiembrie 2019 , ora 15.29
Sursa foto radiocluj.ro
Sursa foto radiocluj.ro

Fostul primar de la Cristian acuzat de acte sexuale cu minori a fost trimis în judecată, au anunțat, astăzi, reprezentanții Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov.

Procurorii au finalizat rechizitoriul în cazul lui Gheorghe Podar și au dispus trimiterea în judecată a fostului edil, în stare de arest, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor în formă continuată.

Potrivit oamenilor legii, Podar, în vârstă de 61 de ani, a întreținut relații sexuale cu trei minori cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani, în schimbul unor sume de bani. Faptele s-au petrecut de la începutul acestui an până în luna octombrie, la cabana lui Gheorghe Podar din localitatea Vulcan.  

În același dosar au fost trimiși în judecată alți trei indivizi din Vulcan, dintre care unul este minor, care l-ar fi șantajat pe fostul primar. Mai exact, cei trei ar fi avut o filmare în care Podar a fost suprins în ipostaze compromițătoare, iar pentru a nu da în vileag aceste informații, cei trei au cerut și primit de la fostul edil din Cristian, în total 28 de mii de euro.

Până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive, inculpații beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Gheorghe Podar a fost primar al localității brașovene Cristian în perioada 1996- 2000.

Monica Neacșu