Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

"Meciul stelelor de Crăciun", luni, la Sala Sporturilor

Publicat: vineri, 13 Decembrie 2019 , ora 13.50
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

"Meciul stelelor de Crăciun", eveniment caritabil ajuns la a cincea ediție, va oferi și în acest an multe bucurii copiilor din centrele brașovene.

Sub sloganul "Din suflet pentru suflet în prag de sărbători", organizatorii de la CS Colțea 1920 Brașov, cu sprijinul Consiliului Județean, s-au orientat către centrele din Prejmer și Zărnești. Pentru ei vor fi strânse rechizite școlare, îmbrăcăminte și alimente de bază pentru o masă de Crăciun îmbelșugată, la care se vor așeza de sărbători copiii care cresc în aceste centre. Nu sunt acceptate donații în bani.

În acest an, trei echipe vor ieși pe teren, una dintre acestea fiind formată de vedete în sport și mass-media, căpitanul fiind președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea.

Pe lângă CS Colțea 1920, printre adversarii echipei de vedete se va afla și echipa fanion a Brașovului, AS SR Municipal Brașov.

Meciul Stelelor de Crăciun va avea loc luni, 16 decembrie, începând cu ora 18.00, la Sala Sporturilor. Intrarea este liberă, pe baza donațiilor pe care le vor lăsa la intrare.

Camelia Vlad