Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

În atenția managerilor de hoteluri și restaurante!

Publicat: luni, 16 Decembrie 2019 , ora 14.18
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Agenții economici din județul Brașov, mai ales cei cu activitate în mediul ho-re-ca, sunt convocați de șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Brașov, Sorin Susanu, pentru consiliere și mediere în cadrul Comandamentului de iarnă, pentru a evita sancțiuni ulterioare în perioada sărbătorilor.

O primă informare va fi făcută marți, la Centrul Multifuncțional Poiana Brașov, unde sunt așteptați operatorii economici din zonele Brașov, Poiana Brașov, Bran, Predeal, Moieciu, Fundata.

De asemenea, operatorii economici trebuie să se aștepte la controale în toată perioada următoare, având în vedere că se aștepată un număr mult mai mare de turiști care să petreacă sărbătorile de iarnă în județul nostru.

Sorin Susanu atrage atenția și consumatorilor să apeleze pentru servicii în turism, precum și pentru achiziționarea de produse, doar în locurile autorizate.

Camelia Vlad