Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De anul viitor, doar Euro IV pentru transportul navetiștilor

Publicat: marți, 17 Decembrie 2019 , ora 11.52
Sursa foto radiocluj.ro
Sursa foto radiocluj.ro

Atenție, transportatori! Din 1 ianuarie 2020, cei care transportă navetiștii la fabricile din jurul Brașovului o vor mai putea face doar dacă au mașini cu motorizare minim Euro IV. Adică, dacă au mașini cu motorizare Euro II sau Euro III, nu mai circulă în oraș.

Mai mult, aceeași regulă se va aplica și transporturilor grele, respectiv cele de peste 3,5 tone, care circulă în zona istorică, Șchei și Drumul Poienii.

Pentru transportul greu, regulile se vor aplica de la 1 iulie.

În schimb, pentru transportatorii de navetiști, de la anul, avizele vor fi fi eliberate doar pentru cei cu autovehicule cu motorizare minim Euro IV.

În ultimele săptămâni, pe lângă cei 3 operatori care asigură transport special în mod legal în Brașov, alți 4 operatori de transport special au solicitat informații cu privire la documentația necesară obținerii Avizului de traseu.

Adina Chirvasă