Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Istoria Revoluției Române în imagini, la Muzeul de Istorie din Brașov

Publicat: vineri, 20 Decembrie 2019 , ora 14.59
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Istoria Revoluției Române în imagini poate fi văzută, începând de vineri, la Muzeul de Istorie din Brașov.

Cele mai imporante momente din Decembrie 89 care au fost surprinse de camerele foto pot fi admirate atât în interiorul muzeului, într-o expoziție cu instantanee surprinse de fotografii Agerpres, dar și în fața muzeului, în Piața Sfatului, acolo unde sunt prezente poze realizate de un fotograf brașovean, în data de 21 decembrie.

Expoziția care a fost vernisată vineri în incinta muzeului cuprinde 30 de instantanee prinse de fotografi în București și Timișoara.

În fața muzeului a fost vernisată și o expoziție fotografică cu instantanee realizate de Florin Man în centrul Brașovului chiar în primele momente de libertate ale românilor.

La vernisajul celor două expoziții au fost prezente câteva zeci de persoane. Cei mai mulți revoluționari, care atunci când au văzut fotografiile au retrăit sentimentele din Decembrie 89.

Sorin Secli