Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tânăr suspectat de omor, la Brașov

Publicat: marți, 7 Ianuarie 2020 , ora 16.29
Sursa foto radiocluj.ro
Sursa foto radiocluj.ro

Un tânăr în vârstă de 16 ani este suspectat că și-ar fi înjunghiat mortal un prieten, luni dimineața.  

Potrivit unor surse, totul s-ar fi petrecut într-o clădire părăsită, din zona Metrom, pe fondul consmului de alcool.

Tânărul reținut, pentru 24 de ore, a fost prezentat unui judecător de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, în dimineața zilei de 6 ianuarie, la ora 3,00, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul minor, în vârstă de 16 ani, l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit, în zona pieptului, pe un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, acesta murind în jurul orelor 5,00 dimineața.

Tot atunci, inculpatul minor i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în zona feței unei alte persoane, însă, aceasta suferind leziuni ce nu au necesitat spitalizarea, conform aceleiași surse.  

Reprezentanții Parchetului precizează că până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive, inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Adina Chirvasă