Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Obstacolele de pe DN1 și DN13 vor fi semnalizate corespunzător

Publicat: joi, 9 Ianuarie 2020 , ora 12.57

Obstacolele de pe DN1 și DN13 vor fi semnalizate corespunzător, conform reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Procedura a fost demarată încă din luna decembrie a anului trecut. Este vorba despre montarea a 50 de semafoare cu lumină galbenă intermitentă.

Acestea nu vor fi, însă, singurele măsuri ce se vor implenta în acest an. Horia Stancu, șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov a mai declarat că insulele de pe DN1 vor fi dotate și cu lămpi solare pentru a fi și mai bine semnalizate.

De asemenea, va continua și programul național de reducere a accidentelor rutiere, cu ajutorul montării unor parapete în zonele cu probleme, statisticele dovedind o reducere semnificativă a accidentelor în zonele în care deja au fost montate parapete.

Radio România Brașov FM