Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Toate pârtiile de pe domeniul schiabil din Poiana Brașov sunt deschise

Publicat: joi, 9 Ianuarie 2020 , ora 13.32
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Începând de astăzi, toate pârtiile de pe domeniul schiabil din Poiana Brașov sunt deschise. După ce, în ultimele zile, temperaturile scăzute au permis înzăpezirea părții inferioare a pârtiei Lupului, de astăzi aceasta este deschisă. Odată cu deschiderea pârtiei, va fi pornit și telescaunul de 4 locuri de pe aceasta pârtie.

De la începutul sezonului, din 31 decembrie și până astăzi, s-a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de treceri prin turnichete, cele mai multe fiind în 4 ianuraie, peste 35,000. Un număr semnificativ, mai exact peste 33.000, s-a înregistrat și pe 7 ianuarie, dar și în primele zile ale anului, ca rezultat al vacanței copiilor și al sărbătorilor de Crăciun pentru ortodocșii de rit vechi.

În acest context, adminstratorul domeniului schiabil din Poiana Brașov, Dorin Drăgoi, îi atenționează pe cei care vin la schi să poarte echipament de protecție și să schieze doar pe pârtiile pe care știu că pot să le abordeze în condiții de siguranță.

Pârtiile din Poiana Brașov sunt într-o stare bună și se schiază pe toate, cu excepția ,,S"-ului mare.

Stratul de zăpadă are o grosime de 40-60 de cm și se produce, în continuare, zăpadă artificială.

De astăzi, circulă toate instalațiile de transport pe cablu, respectiv telegondola, cele două telecabine (Kanzel și Capra Neagră), cele două telescaune, Ruia și Lupului, teleschiurile Bradul și Stadion.

Radio România Brașov FM