Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Miercuri seara, copiii pot deveni personaje ale basmului „Făt Frumos din lacrimă”

Publicat: luni, 13 Ianuarie 2020 , ora 18.41
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Personaje de basm. Mai exact din basmul eminescian "Făt Frumos din lacrimă". Asta este propunerea pe care le-o face conducerea Centrul Cultural Reduta copiilor, chiar de Ziua Culturii Națioanle, sărbătorită în 15 ianuarie, când aniversăm 170 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu.

Mai mult, alături de copii va fi "Magicianul" nostru brașovean - actorul Marian Râlea, care și semnează regia spectacolului.

Spectacolul "Pașii lui Eminescu la Reduta" începe de la orele 17.00.

În această creație dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani vor juca, alături de Marian Râlea, actorii clujeni: Adriana Băilescu, Elena Ivanca, Angelica Nicoară, Lucia Wanda Toma, Cătălin Codreanu.

Prețul biletelor pentru spectacol este de 10 lei.

După acest moment interactiv, brașoveni de toate vârstele sunt așteptați la un maraton de poezie eminesciană, coordonat de actorul Dan Cogălniceanu. Sunt invitați să recite poezii toți cei care vor dori, iar la final vor primi diplome. Intrarea este liberă la maraton.

Adina Chirvasă