Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fundația Bucuria Darului are nevoie de un nou mijloc de transport

Publicat: luni, 20 Ianuarie 2020 , ora 11.27
Sursa foto Facebook - Bucuria Darului
Sursa foto Facebook - Bucuria Darului

Fundația Bucuria Darului are nevoie de un nou mijloc de transport pentru a distribui la domiciliu, zilnic, peste 100 de meniuri gratuite persoanelor sărmane. Vechea mașină, luată la mâna a doua, s-a stricat și trebuie înlocuită.

“Pentru 470 de persoane din Brașov mașina reprezintă, practic, prelungirea picioarelor și puterea de a-și duce povestea mai departe. Cu ea facem aprovizionare și livrăm la domiciliu peste 100 de prânzuri, în fiecare zi. Sunt oameni care nu se pot deplasa, săraci, bolnavi, care nu pot nici să vină la noi la fundație și nici să își gătească singuri. Avem nevoie să strângem toată suma până la sfârșitul lunii ianuarie.”, a precizat Sânziana Vatră, reprezentanta ONG-ului.

Prețul mașinii este de peste 90.000 de lei, a adăugat Sânziana Vatră, iar membrii  fundației au demarat, la începutul acesti luni, o campanie de strângere de fonduri pe Bursa Binelui.

Până la acest moment s-au strâns aproximativ 35.000 lei. Suma este necesară până la finalul lunii ianuarie.

Donațiile se pot face la sediului fundației, de pe strada Gospodarilor,  nr. 5, din Brașov. 

Adina Milea