Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

RATBV oferă patru invitații duble la Teatrul "Sică Alexandrescu"

Publicat: miercuri, 22 Ianuarie 2020 , ora 11.36
Sursa foto: Radio Romania Brasov FM
Sursa foto: Radio Romania Brasov FM

Joi, 23 ianuarie 2020, RATBV S.A. va oferi în mod gratuit patru invitații duble la un spectacol ce va avea loc pe scena Teatrului "Sică Alexandrescu".

Cele patru invitații pentru câte două persoane la spectacolul "Moartea accidentală a unui anarhist", ce va avea loc duminică, 26 ianuarie de la orele 19.00, vor fi oferite primelor patru persoane care joi, în intervalul orar 07.00 - 15.00, vor achiziționa un abonament lunar sau anual de transport RATBV S.A. de la punctul de vânzare situat în stația "Primărie".

Ca și în alte ocazii similare, clienții RATBV S.A. care vor intra în posesia unuia dintre cele patru pachete de câte două bilete de intrare gratuite își pot achiziționa orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la prețul întreg de 85 sau, respectiv, 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenți ori donatorii de sânge.

RATBV S.A. aduce la cunoștința călătorilor faptul că în cursul zilei de vineri, 24 ianuarie 2020, își adaptează orarele de transport corespunzător unei zile libere, astfel că autobuzele și troleibuzele vor circula potrivit graficelor valabile în zilele de sâmbătă.

Radio România Brașov FM