Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Consilierii județeni s-au certat pe bani la ședința de plen de azi

Publicat: joi, 23 Ianuarie 2020 , ora 16.26
Sursa foto Facebook - Adrian Veștea
Sursa foto Facebook - Adrian Veștea

Consilierii județeni s-au certat pe bani la ședința de plen de azi. Nu pe banii lor, ci pe salariile angajaților.

Social democrații au spus că sunt angajați care li s-au plâns că salariile le scad cu 8 procente dacă se aprobă proiectul de hotărâre care apărea pe ordinea de zi.

Președintele Adrian Veștea a replicat că a discutat cu fiecare director și nivelul de salarizare este unul mulțumitor pentru angajați, mai ales că beneficiază de spor de condiții vătămătoare. Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea:

"Salariile sunt la un nivel mulțumitor. Consiliul Județean astăzi are foarte multe proiecte în implementare și obligația noastră este aceea de a asigura finanțarea și ducerea la bun sfârșit a acestor obiective."

În momentul votului, liberalii au fost surprinși să vadă că proiectul nu a trecut și au reluat votul, pe motiv că sistemul electronic nu ar fi funcționat. S-a trecut, în final, la votul clasic, prin ridicarea mâinii, moment în care președintele Adrian Veștea s-a convins că nu are numărul necesar de voturi.

Același proiect nu va putea fi supus votului, însă, fără să existe măcar o mică modificare, astfel că Executivul va trebuie să găsească o soluție.

Sorin Țârcă