Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Municipiul Brașov, premiat în cadrul Galei Atletismului Românesc

Publicat: joi, 30 Ianuarie 2020 , ora 11.38
Sursa foto: Primăria Brașov
Sursa foto: Primăria Brașov

Municipiul Brașov a fost premiat în cadrul Galei Atletismului Românesc.

Astfel, Primarul George Scripcaru a primit din partea președintelui Federației Române de Atletism, Florin Florea, o plachetă în semn de apreciere pentru modul în care Municipalitatea se implică în sprijinirea sportului, în general, și a atletismului în mod special, mai ales după organizarea cu succes, a primului campionat mondial de atletism din țara noastră, Campionatul Mondial de Ultraalergare de 50km din 2019.

De asemenea, campionatul a fost organizat împreună cu Federația Română de Ateltism.

,, Acest premiu înseamnă o primă etapă în care am demonstrat federațiilor din celelalte țări că în România se pot organiza competiții de un asemenea nivel, iar rezultatul este că Brașovul, în acest an, va găzdui o nouă competiție de ateltism, de data aceasta, de alergare montană'' a declarat, Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

În acest an, în Poiana Brașov, va fi organizată a XII-a ediție a Campionatul balcanic de alergare montană, unde se așteptă participarea sportivilor din 15 țări.

Evenimentul va avea loc pe data de 16 mai 2020, în Poiana Brașov, fiind un eveniment din calendarul internațional al disciplinei atletism.

Adina Milea