Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festivalul prieteniei, în weekend, la Făgăraș

Publicat: joi, 30 Ianuarie 2020 , ora 13.51
sursa foto: SRR
sursa foto: SRR

Zeci de copii, tineri și adulți din toată țara se adună în cele două zile de weekend la Făgăraș, în cadrul Festivalului Prieteniei.

Este vorba despre un concurs național de talente, organizat de nimeni altul decât de românul care a obținut unul dintre cele mai mari punctaje din istoria participărilor României la Eurovision, cunoscutul cântăreț, Mihai Trăistariu care a declarat că:

,,Prin acest festival vrem să reunim, în centrul țării, toate talentele României. Vom avea concursuri de miss și mister, ansambluri folclorice, concursuri de teatru. Vor fi și foarte mulți instrumentiști care vor da dovadă de talent la Festivalul Prieteniei''

Concursul de talente de la Făgăraș nu are limită de vârstă. Organizatorii își doresc încurajarea participanților, chiar și a celor aflați la debut așa că există peste 300 de premii, de la mențiuni până la trofee de grupă și Marele Trofeu care de această dată va fi obținut de doi concurenți cu ce mai mari medii din tot concursul.

Aceștia vor primi un videoclip și o ședință foto profesioniste. Concurenții vor fi notați de un juriu format din 18 membrii, specialiști în arta spectacolului.

Radio România Brașov FM