Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

UPDATE Mai multe ipoteze în cazul tragediei, de astăzi, din Brașov

Publicat: joi, 30 Ianuarie 2020 , ora 15.56
Sursa foto: Radio Resita
Sursa foto: Radio Resita
Cazul bărbatului care astăzi a căzut în gol de la etajul zece, cu bebelusul său, în vârstă de 3 luni și jumătate, devine din ce în ce mai complex.

Anchetatorii iau în calcul orice variantă, aspect confirmat de Prim Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, purtator cuvant Vlad Teodorescu.

,,Efectuăm cercetări cu privire la comiterea a două infracțiuni. Una dintre ele este omor comis asupra unui membru de famile, iar cealaltă infracțiune este ucidere din culpă. Avem mai multe ipoteze de lucru pe care le verificăm. Luăm în calcul toate variantele'' a declarat acesta.

Potrivit surselor, bărbatul lucra în domeniul IT, era căsătorit și avea doi copii, unul de trei ani și jumătate și celălalt de trei luni. În momentul tragediei, soția acestuia era acasă, se afla în bucătărie alături de copilul cel mare în vârstă de 3 ani. Bărbatul ar fi ieșit pe balcon, cu fetița de 3 luni și jumătate și s-ar fi aruncat în gol. Cei doi au murit pe loc întrucât medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva - leziunile fiind incompatible cu viața.

Tragedia a avut loc, în această dimineață, pe strada Carpaților din Brașov.

Radio Romania Brașov FM