Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovul deschide sezonul de primăvară al Târgului de Cariere

Publicat: luni, 3 Februarie 2020 , ora 14.24
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Brașovul deschide sezonul de primăvară al Târgului de Cariere.

Evenimentul de recrutare va avea loc în 6-7 martie, dar Târgul va mai ajunge și în Sibiu, Cluj, Iași, Mureș și Oradea, până în luna mai.

Ca și la celelalte ediții, vor fi prezenți reprezentanți ai companiilor de pe plan local, ce vor veni să recruteze viitori angajați.

Pe lângă partea dedicată celor ce își caută un loc de muncă, Târgul de Cariere organizează conferințe, ateliere și alte activități ce facilitează interacțiunea dintre companii, potențiali candidați și alți participanți la evenimente.

Accesul la evenimentele organizate de Târgul de Cariere se face pe baza aplicației eJobs. Cei interesați de găsirea locului de muncă potrivit își pot digitaliza CV-ul, prin intermediul aplicației gratuite, iar companiile prezente pot scana CV-urile electronice, printate sub forma unui QR code, cu ajutorul unei alte aplicații.

Târgul de Cariere a pornit în 2006, în Cluj Napoca, iar după mai bine de un deceniu de activitate, s-a extins în alte șase orașe și are loc de două ori pe an – primăvara și toamna.

Adina Chirvasă