Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Limitatoarele de viteză din zona Colegiului Meșotă vor fi repuse, după ce vor fi aprobate în Comisia de Circulație

Publicat: luni, 3 Februarie 2020 , ora 16.59
Sursa foto ISU Brașov
Sursa foto ISU Brașov

Vor apărea limitatoare de viteză în zona Colegiului Național "Dr. Ioan Meșotă", însă după ce vor fi aprobate în Comisia de Circulație. Precizarea a fost făcută după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, în zonă au fost montate limitatoare de viteză, apoi demontate.

"Poliția Rutieră a solicitat Primăriei instalarea unor limitatoare de viteză. Din păcate, cei care se ocupă cu montarea acestor sisteme de reducere a vitezei au luat recomandarea poliției ca fiind o decizie și au montat acele limitatoare. În momentul când reprezentanții municipalității au constatat că s-a început montarea limitatoarelor, au dispus demontarea acestora și readucerea la starea inițială, până la momentul în care se discută în Comisia de Circulație, se avizează în Comisia de Circulație și după aceea se dă un ordin de începe a lucrărilor.", a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov.

Comisia de Circulație urmează să se întrunească în curând.

În zona Colegiului "Meșotă" au avut loc mai multe accidente, din cauza vitezei și a faptului că bulevardul este în curbă. Numai de la începutul acestui an au fost înregistrate patru astfel de evenimente.

Adina Chirvasă