Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Lucrările la terminalul Aeroportului Brașov Ghimbav încep în martie

Publicat: marți, 4 Februarie 2020 , ora 17.56
Sursa foto Consiliul Județean Brașov
Sursa foto Consiliul Județean Brașov

Lucrările la Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav continuă, iar odată cu venirea primăverii va începe  construcția terminalului de pasageri și a sistemului de balizaj.

Contractele semnate în acest moment sunt de peste 250 de milioane de lei. Graficele de implementare arată cifre foarte bune, iar până la sfârșitul anului ar trebui să ajungă la proporția de 90%. 

“În luna martie vom da ordinul de începere la terminal, imediat cum ne va permite vremea. În prezent am primit adresă și ne-au adus la cunoștință despre faptul că toate echipamentele de securitate urmează să fie recepționate și urmează să le achiziționăm. Proiectul referitor la balizaj și sistematizarea pe verticală este în lucru, urmând ca în aprilie - mai să dăm ordin de începere pentru lucrările la balizaj”, a declarat Adrian Veștea, Președintele Consiliului Județean.

Printre cele 9 obiecte la care se lucrează în această perioadă sunt clădirea energetică, platformele anti suflu sau drumul de acces și parcarea. 

Nucu Jalea