Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Traficul feroviar între Brașov și Predeal se desfășoară, la această oră, pe un singur fir

Publicat: miercuri, 5 Februarie 2020 , ora 12.47
Sursa foto radioresita.ro
Sursa foto radioresita.ro

UPDATE ora 13.30: Traficul feroviar între Brașov și Predeal se desfășoară, la această oră, pe un singur fir. Un tren Regio de călători este oprit în zonă:

"Am avut un deranjament tehnic la un tren Regio de călători, trenul 3003, care a rămas defect între Timișu de Sus și Dârste, o problemă la pantograf. Pentru a asigura în continuare trafic feroviar între cele două stații, Regionala Brașov va lua ca măsură să redirecționeze celelalte trenuri care tranzitează zona respectivă pe firul 1.", a precizat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR Infrastructură.

.................................................

Traficul feroviar este blocat între Brașov și Predeal.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC al Inspectoratului General de Poliție, Magistrala 300 Predeal -Brașov este blocată, la ieșirea din stația CFR Timișu de Sus. Acolo, un pantograf, dispozitiv care asigură contactul dintre instalația electrică a unor vehicule și rețeaua de alimentare, s-a defectat.

Conform reprezentanților CFR, se dorește remedierea problemei astăzi, însă, în această situație, circulația mai multor trenuri de călători va fi afectată.

Adina Milea