Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

PNL Brașov a început să își prezinte propunerile pentru funcțiile de primar din județ

Publicat: vineri, 7 Februarie 2020 , ora 13.17
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Organizația județeană a PNL Brașov a început să își prezinte propunerile pentru funcțiile de primar în diferite localități din județ.

La Prejmer Todorică Șerban este primar de aproape 20 de ani și a decis să facă un pas lateral pentru a face loc unui candidat tânăr. Consilier local și președinte al tineretului liberal brașovean, Mihai Apafi este alegerea PNL pentru primăria Prejmer.

Liberalii și-au plănuit să câștige și în fiefuri tradiționale ale PSD, iar ca să își atingă scopul îl propun pe Puia Ioan ca viitor primar la Mândra și pe Nicolae Morariu la Sâmbăta de Sus. Amândoi sunt antreprenori locali și doresc transparență în deciziile primăriilor și înbunătățirea infrastructurii din cele două localități.

"Este o implicare pe care o voi avea constant, aceea de a aduce în fața dumneavoastră pe toți cei care vor candida și vor reprezenta PNL la alegerile locale. Am toată convingerea că colegii mei care fie sunt primari în funcții, fie sunt persoane care astăzi aspiră la funcția de primar, vor obține acest statut în urma alegerilor locale, mai ales datorită faptului că venim cu persoane bine pregătite. În Țara Făgărașului, unde există o gândire de dreapta, sperăm ca prin cei doi candidați să câștigăm alegerile.", a declarat Adrian Veștea, președintele PNL Brașov.

Adrian Veștea a reititerat deciza de a candida pentru un nou post de președinte al Consiliului Județean și și-a remotivat decizia prin faptul că dorește să ducă la bun sfârșit marile proiecte de infrastructură pe care le-a demarat și a spus că cea mai mare satisfacție va fi tăierea panglicii la viitorul aeroport Brașov-Ghimbav.

Nucu Jalea