Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Epidemia de gripă scurtează timpul de vizită, la Spitalul Județean

Publicat: marți, 11 Februarie 2020 , ora 17.03
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Având în vedere declararea epidemiei de gripă la nivel național, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov a luat decizia de a restricționa programul de vizite în staționarele în care sunt interrnați pacienți.

Așadar, programul de vizită este limitat între orele 15.00 și 17.00, potrivit informațiilor prezentate de directorul medical al spitalului, dr. Cătălin Mișarcă.

Se menține intervalul orar 12:00-13:00 de acces pentru relații legate de pacient. Totodată, fiecare pacient va putea primi în același timp un singur vizitator cu timp de ședere de cel mult 30 de minute în secții și maximum l0 minute în secțiile de Terapie Intensivă.

Accesul la serviciile de ambulator de la parterul pavilionului central al persoanelor sosite cu mijloace proprii se va face pe baza listelor de programare care vor fi preluate în fiecare dimineață de către serviciul administrativ și predate gardianului de la intrare.

Pacienții programați la intenare vor fi triați la biroul de internări de către personalul secției în care urmează să se interneze pacientul.

De asemenea, s-a dispus de către conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov închiderea accesului în parcul Mârzescu dinspre strada Sitei. Intrarea în pavilionul Mârzescu se va face doar prin strada Cuza Vodă. Se vor reface circuitele de intrare în Pavilionul Mârzescu 1 care vor fi afișate pentru pacienți. Verificarea respectării de către personalul de pază a dispozitiilor legate de programul de vizită și de intrare în spital.

Pacienții și aparținătorii sunt rugați să nu insiste să intre în spital și să respecte serviciul de pază. 

Camelia Vlad