Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cercetări, după ce doi bebeluși au murit

Publicat: joi, 13 Februarie 2020 , ora 17.55
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Doi bebelusi au murit astăzi, unul dintre ei la domiciliu, iar cel de-al doilea, la Spitalul Clinic pentru Copii Brașov. Cei doi erau gemeni si aveau două luni și jumătate.

Potrivit IPJ Brasov,  astăzi în jurul orei 06.15, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apel la 112, cu privire la faptul că un copil în vârstă de 2 luni și  2 săptămâni a decedat la domiciliul său din localitatea Apața, jud. Brașov.

La fața locului a intervenit un echipaj medical care a constatat decesul, cadavrul fiind preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov pentru efectuarea autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

Ulterior, în jurul orei 16.00, IPJ Brașov a fost sesizat de către reprezentanți ai Spitalului de Copii Brașov cu privire la faptul că sora geamănă a minorului anterior menționat, a fost adusă la această unitate medicală în jurul orei 12.15,  decedând la scurt timp după ce a fost adusă.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că ambii minori au fost internați la Spitalul de Copii Brașov în perioada
02-11 februarie.

Polițiștii  din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz - Postul de Poliție Apața efectuează cercetări în cadrul unui  dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în  care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. 

Radio România Brașov FM