Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

#dăruimradio, în 28 februarie, pentru HOSPICE Casa Speranței

Publicat: sâmbătă, 15 Februarie 2020 , ora 16.54

28 de ani de existență, aproape 34.000 de copii și adulți cu boli incurabile care au primit îngrijire și alinare, mii de familii care au beneficiat de sprijin. Este, pe scurt, ceea ce înseamnă HOSPICE Casa Speranței, organizația care a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. Acum, aceasta are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, ce oferă servicii celor cu boli incurabile. Și toate acestea gratuit. Însă, pentru a putea face acest lucru, HOSPICE Casa Speranței are nevoie mereu de sprijinul și implicarea tuturor.

De ziua noastră, noi am ales să #dăruimradio celor ce dăruiesc zi de zi alinare și speranță – celor de la HOSPICE Casa Speranței. Astfel, în 28 februarie, Radio România Brașov FM, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov, vă invită la un concert aniversar și caritabil. Ne vor fi alături pianiștii Horia Mihail și Ioan Dragoș Dimitriu, care ne vor oferi un recital la patru mâini, Berti Barbera, dar și, în premieră, pe scena Filarmonicii, Big Band-ul Radio, condus de Ionel Tudor. 

„Ne-am dori să avem alături cât mai mulți brașoveni, la evenimentul acesta, pentru că este un eveniment până la urmă al tuturor, un eveniment în care muzica bună ia calea faptelor bune și ne-am dori să ne alăturăm cu toții, să vibrăm împreună pe notele muzicale, pentru că e mai mult decât o aniversare, e o sărbătoare și am dori să fie o sărbătoare a întregii comunități și cu cât se implică mai multă lume, cu atât putem să dăm binele mai departe.”, a declarat Andreea Țirea, purtător de cuvânt al HOSPICE Casa Speranței. 

Așadar, vă invităm să ne fiți alături, în 28 februarie! Biletele sunt disponibile AICI și la casa de bilete a Sălii Patria. Prețul unuia este de 75 de lei. 

Radio România Brașov FM împlinește, în 1 martie, un an de când a avut prima emisie și de când este #mereulaînălțime, pe 93 cu 3 FM.

Adina Chirvasă