Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Peste 170 de idei de proiecte, depuse pentru bugetarea participativă a municipalității

Publicat: luni, 17 Februarie 2020 , ora 18.27
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Peste 170 de idei de proiecte care să fie finanțate prin programul de bugetare participativă a primit municipalitatea brașoveană, până la încheierea sesiunii de depunere.

Sunt idei ce vizează dezvoltarea orașului sau vin să rezolve probleme din oraș, pe care Primăria vrea să le finanțeze cu până la maxim 100.000 de euro.

Deja a fost numită și comisia care va analiza proiectele brașovenilor, până în data de 15 martie.

"O să analizăm fiecare propunere, să vedem care se încadrează și care se referă la criteriile pe care le-am publicat noi pe platforma pe care am deschis-o încă de anul trecut și o să vedem acolo care dintre acestea vor fi selectate pe capitole, pe domenii. Celelalte propuneri sau idei care au fost înaintate, o să le preluăm și o să încercăm să le includem, dacă este posibil, pe capitolul bugetare proprii.", a declarat George Scripcaru, primarul municipiului Brașov.

Proiectele alese de comisie vor intra, mai apoi, în votul cetățenilor, iar cele cu cele mai multe voturi vor fi finanțate.

Municipalitatea a prevăzut, pentru acest program, în acest an, 2 milioane de lei.

Adina Chirvasă