Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vocile știrilor Radio România Brașov FM vă așteaptă să #dăruimradio, în 28 februarie

Publicat: marți, 18 Februarie 2020 , ora 18.18
Zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună, Monica Neacșu, Saviana Russu și Mihai Cojocaru v-au adus știrile momentului. Sunt vocile de la pupitrul știrilor Radio România Brașov FM și fiecare pe rând, dar și împreună, vă invită alături de ei, în 28 februarie, la Sala Patria. Atunci, ne-am propus să #dăruimradio pentru pacienții aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței. 

„Este prima noastră aniversare. Un an de Radio România Brașov FM. Și cum am putea sărbători mai frumos decât dăruind, împreună cu acești artiști minunați care ne sunt alături?!”, a declarat Monica Neacșu.

Si Saviana Russu vă așteaptă la evenimentul care marchează un an de emisie a postului Radio România Brașov FM.

„Ca atare, îi invit pe toți brașovenii, pe toți turiștii care se vor afla în acel weekend în Brașov, să participe la acest concert aniversar. Este un concert pentru pacienții de la Hospice Casa Speranței.”

„Trebuie să știți că toți banii care se vor strânge din vânzarea biletelor vor fi donați către Hospice Casa Speranței. Așadar vă aștept să fiți alături de noi la acest mare eveniment, să petrecem împreună și să o facem cum știm noi mai bine: să facem bine, #dăruindradio.”, a spus Mihai Cojocaru.

Agenda serii din 28 februarie va cuprinde momente oferite de pianiștii brașoveni Horia Mihail și Dragoș Dimitriu, Berti Barbera, dar și, în premieră la Sala Patria, Big Bandul Radio. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov. Biletele sunt disponibile pe spectacolebrasov.ro și la casa de bilete a Sălii Patria. Prețul unuia este 75 de lei.
Adina Chirvasă